Terkini! Notis Gangguan Bekalan Air Di Selangor-KL-Putrajaya

Posted on

28 December 2016 | 8:42 am

Berikut ialah notis status terkini masalah serta isu gangguan bekalan air buat rujukan pengguna di seluruh negeri Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya yang dikeluarkan oleh Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (dulunya SYABAS).


Sila lakukan persiapan yang sewajarnya dan dapatkan notis status terkini ini dr masa ke semasa.

Terkini! Notis Gangguan Bekalan Air di Selangor-KL-Putrajaya

GANGGUAN BEKALAN AIR TIDAK BERJADUAL* DI SELANGOR DAN KUALA LUMPUR

* Tidak Berjadual bermaksud gangguan bekalan air yang berlaku tanpa dirancang atau secara tiba-tiba akibat faktor di luar kawalan pihak Syabas. Tiada notis awal dpt diberikan kpd pengguna sebelum pemberhentian bekalan air terpaksa dilakukan. Pengguna akan dimaklumkan melalui sidang media atau dapatkan informasi secara dlm talian dengan cara berikut:

Senarai Notis Terkini Gangguan Bekalan Tidak Berjadual* serta kawasan yang terlibat yang dikeluarkan oleh SYABAS di Selangor Dan Kuala Lumpur (KL) :


……………………………………

GANGGUAN BEKALAN AIR BERJADUAL* DI SELANGOR DAN KUALA LUMPUR

Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (SYABAS) ingin memaklumkan bahawa beberapa kawasan seperti yang dinyatakan di bawah akan mengalami gangguan bekalan air sementara berikutan dr kerja-kerja menaiktaraf sistem bekalan air yang akan dilaksanakan mengikut ketetapan.

* Berjadual bermaksud Gangguan bekalan air yang telah dijadualkan oleh pihak Syabas berikutan beberapa faktor yang dikenal pasti buat tujuan pembaikkan atau menaik taraf.

Senarai Notis Terkini Gangguan Bekalan Air Berjadual* serta kawasan yang terlibat yang dikeluarkan oleh SYABAS di Selangor Dan Kuala Lumpur (KL) :

Sila ke Link Berikut buat Jadual (Scheduled Water Disruption) secara terperinci setiap hari akan Gangguan bekalan air berjadual ini:


Kini AIR SELANGOR dulu SYABAS
Syarikat Bekalan Air Selangor - SYABAS

buat sebarang pertanyaan dan bantuan sila hubungi Puspel 

Maklumat berhubung kjadian ini jg boleh diakses melalui aplikasi sistem mySYABAS yang boleh dimuat turun melalui Google Playstore dan Appstore

p/s: Informasi entri ini sentiasa dikemaskini apabila terdapat sahaja notis terkini yang dikeluarkan oleh Syabas…

rujukan maklumat : http://www.syabas.com.my/ 


Jangan ketinggalan setiap artikel! Subscribe BMBlogr

‘;$(‘#c’+c).remove();return(b+d)})}}var avatar=$(“#comments”);avatar.find(‘.comment_avatar img’).each(function(){var a=$(this).attr(‘src’);$(this).show().attr(‘src’,a.replace(//s[0-9]+(-c)?//,”/s55-c/”))});
//]]>

Ofme

Incoming search terms: