Semakan Br1m Lulus Atau Tidak

Posted on

saya perlukan perkejaan bkn setakat Brim yg sekali setahun… siswazah yg keluar drp universiti rmi y tidak bekerja, buang masa belajar bertahun2.. Nak bayar hutang, nk hidup…finally, xde dupe kna menggangur bthn2… SPA mohon sudah berkali2, pgl pon xsekali… smue pon guna kabel, klu y sebatangkara cmner plak?

Sye akn genap 21 bln 8 nnti. selsai spm,, sye trus bkrje.. stakat nie sye x dpt ape2 mnfaat lgi dri kerajaan.. learner seusia dgn sye dpt vaucher buku,, ad yg dpt vaucher smartphone,, br1m mmg msthil la untk sye.. so ape yg wajar sye lakukn??

Untuk mereka yang layak menerima bantuan rakyat 1 malaysia 2015 atau 4.0 ini anda harus meng update dahulu permohonan anda honk terdahulu dengan cara online.masuk disini Failed to find favicon for ebr1m.hasil.gov.my UPDATE PERMOHONAN BR1M 4.0. Update maksudnya jika anda telah bertukar alamat atau menukar akaun escarp atau apa-apa identiti yang penting telah diubah,anda haruslah mengupdate segalanya di laman itu,untuk update hanya perlu masukkan nombor IC dan nama penuh seperti dalam IC anda dan ikut arahan seterusnya.(ruangan update ini akan dibukan pada bila-bila masa sahaja mula november 2014.)

hi, i am a lucky recipients of BR1M1.0, but i receive an electronic mail that told i am not approved for BR1M2.May i know why is this happen? Anything i can do?

assalammualikum. saya zaidi pocket taib no ic 730516-01-5567 bila saya akan dapat br1m 2014 ,saya cek recital bank bsn saya masih belum ada duit br1m,sedangkan tarik pembayaran telah dibuat pada 22febury….tolong beri jawapan bila saya boleh dapat bantuan br1m2014.

Hi Connie, you may examination to the proximal LHDN party to check.Imagine 7 Million people are afflictive to call the numbers, it will be likely hit the jackpot if you transact to get the count through.Good Luck!

Black Spirit PHISHING Untuk pengetahuan semua, ini apps spoofing sebenarnye, diguna untuk mencuri segala matlumat peribadi anda

 

Nak kemaskini pound x boleh, buat apa nak bising²… Sampai kan perkara ni kepada PM dulu.. Masuk berita preserve 8 di TV3.. Senang kan until rakyat.. Baru boleh undi BN pada pilihanraya akan daging.. Klu x, x perlu undi lah…

sy pn sama gak,kali pertama sy dpt,kali kedua pn dpt.kali ketiga diwawarkan kemaskini akaun mound ,org lain dh dpt sy xjuga dpt..

i have been trying to call the no., attached to my BR1M2 configuration. For days, either betrothed, or ask u farewell monosodium glutamate after to have intercourse with and /. Aiyoh .. painful lor

PHISHING Untuk pengetahuan semua, ini apps spoofing sebenarnye, diguna untuk mencuri segala matlumat peribadi anda

PHISHING Untuk pengetahuan semua, ini apps phishing sebenarnye, diguna untuk mencuri segala matlumat peribadi anda

Syukurlah lah apa yang kerjaaan kita bagi. Ini hanya “BANTUAN” , bukan nak bagi kita senang tampa usaha. Selebih nya kenahlah ada usaha kita jimat cermat, berhemat dan rajin. Mana-mana kerajaan pound tidak mampu memuaskan hati dan kehendak semua orang pada setiap masa. Syuykur.

sometimes laman weaver ni mempunyai masalah juga .. dah kita letak jawapan betul bagi soalan keselamatan masih juga salah .. bila dah gagal menjawab , aku cuba sekali lagi di sruh nya aku rujuh ke LHDN atau call talian bebas tol untuk determine semula soalan keselamatan .. adakah itu menjejaskan prosify dull tertentu ?.. kepada pihak honk bertanggung jawab atau bertugas mohon jawab soalan aku ni .. aku dah jadi bebal berbaris tggu dlm bank untuk hindrance recital aku jika individu bujang punya fasa dah masuk sekali gus .. ternyata hanya tau memberi harapan bagai .. sekali cakap sekaligus di bank maka kamu harus buat seperti honk kami sedia maklum sebagai penerima E-BR1M 2017 individu bujang .. kami tak susah know korang so , apa kata jangan susah kan kami pula .. tapi aku bersyukur di beri bantuan ini terima kasih .. mohon muncul untuk jwb pertanyaan di atas ini …  Eat This City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *