Saya Dipaksa Layan 10 Lelaki Serentak- Pengakuan Jujur Gadis Berusia 13 Tahun Patut Anda Baca

Posted on

Pecah tembelang

Namun, peristiwa kemalangan jalan raya pda tahun lalu mengubah perjalanan hidup Lydia karena kjdian itu mendedahkan tembelang Rashid. “Peristiwa (kemalangan) itu berlaku di Puchong semasa saya bersiar-siar bersama seorang kakak angkat. Saya dilanggar oleh sebuah kereta semasa ingin memasuki simpang di satu selekoh.

“Saya kemudiannya dimasukkan ke sebuah hospital & koma selama seminggu.
“Sebaik sedar, datuk memberitahu saya sebenarnya bercinta dgn abang sendiri. Datuk mengatakan individu yg selama ini saya anggap sbgai bapa & ibu saudara sebenarnya ibu & ayah kandung saya sendiri,” ujarnya.
Lydia tak dapat menerima hakikat itu pda mulanya karena dia menganggap hubungan zina dgn abang sendiri merupakan perkara paling jijik pernah dilakukannya.

“Selepas sembuh, saya menjadi tak keruan & berkurung dlm bilik. Saya pernah cuba membunuh diri. Saya bernasib baik karena keluarga menghantar saya ke pusat pemulihan utk menjalani rawatan.
“Rashid jg menghilangkan diri. Syukur kini saya sudah kenal erti solat & bertaubat. Saya berharap Allah dapat ampunkan dosa saya,” ujarnya pilu.

sumber

Incoming search terms: