Koleksi Ayat Pick Up Line Romantik Cia Cia Cia

Posted on

19 April 2017 | 5:10 am


Koleksi Ayat Pick Up Line Romantik Cia Cia Cia. Semoga dgn adanya ayat pick up line romantik cia cia cia ini sedikit sebanyak dapat membantu anda merapatkan hubungan anda & si dia sehingga ke jinjang pelamin.. insyallah..

Koleksi Ayat Pick Up Line Romantik Cia Cia Cia

romantikKoleksi Ayat Pick Up Line Romantik Cia Cia Cia

Lelaki : Aku takut…
Perempuan : Takut apa?
Lelaki : Aku takut kehilangan km! cia cia ciaa..

Lelaki : “Awak selalu pergi kedai mamak?”
Perempuan : “Tak jg. Kenape?”
Lelaki : “Sebab I dah teh tarik (tertarik) kat U”. Chia chia chia!

lelaki : Uish..manisnye mamak ni buat air. nak bunuh org ke. Cuba awak rasa.,
Perempuan : Biasa je.Tak manis sgt pun
lelaki: ohh.. mesti manis sebab saya minum sambil tengok awak tadi.

Perempuan: awak Pilih tangan yg kiri atau yg kanan?
Lelaki: Hmm… kanan.
Perempuan: Kenapa tak pilih dua-dua saja, ini jg milik km kan..

lelaki : “Awak ni kan, Nak Tau tak nak tau tak apa beza awak dgn banduan”
Perempuan : Tak, Apa?
lelaki : “Banduan terperangkap dlm penjara, tapi awak terperangkap dlm hati saya” 😉

Boy:Alamak habis hilang…mesti awak yg ambilkan??
Girl:Ambil apa?
Boy:Hati sayalah…

BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

Boy : Awak nak tau tak beza awak dgn cicak…
Girl : Tak tahu?
Boy : Kalau cicak melekat di dinding,awak melekat di hati saya…

Lelaki : awak sapu gula ke kat muka ?
perempuan : takla knapa ?
Lelaki : sebab muka awak nampak manis.. cia cia ciaa..

Lelaki : “Awak tak penat ke? ”
perempuan : Tak la.. Kenapa?
Lelaki :  “Sebab sepanjang hari awak duduk dlm hati saya..”

BF: Rukun nikah yg pertama ape??
GF:Entah laa??
BF:Saye dgn awak

Perempuan : km lebih suka mocha atau kopi?
Lelaki : Wah… dua-duanya saya suka ni. Hmm… Aku pilih kopi aja.
Perempuan : Kopi?
Lelaki : ‘kopinang’ kau dgn Bismillah

Boy:Awak ada pen tak?
Girl:Nak buat apa?
Boy:Saya nak tulis nama awak didalam hati saya.. Cia cia cia

Boy : Berapa berat awak…?
Girl : 50 kg..kenapa ehh?
Boy : Patutlah berat…..
Girl : Apa yg berat?
Boy : Berat untuk melupakan mu….

Boy : Ape beza awak dgn HABUK ?
Girl : X tau
Boy : Habuk melekat di mata saya tp awak melekat di hati saya

Boy : banyak-banyak bangunan awak nak bina ape?
Girl : tak tau la
Boy : kalau saya nak bina masjid
Girl : kenapa pula?
Boy : sebab saya nak bina masjid untuk kita

Perempuan : Awak,awk nk tahu tak apa beza sy & toyol?
Lelaki : nak
Perempuan : Toyol curi duit awk,sy curi hati awk.

Boy : Awak ada nampak barang jatuh tak?
Girl : Barang apa?
Boy : Barangkali hati saya..

Boy : Hi,awak ada peta tak?
Girl : Utk apa?
Boy : Utk ke hati awak..

sekiranya anda ada ayat-ayat romantik cia cia cia boleh kongsikan di komen & admin akan update dlm artikel.

Ofme

Incoming search terms: