Ayat Mengusik Awek Bank – JIWAROSAK.COM

Posted on

3 May 2017 | 2:50 am


Ayat Mengusik Awek Bank. Petang semalam balik dr kerja terus singgah bank simpanan nasional berhampiran rumah bagi menyimpan sedikit simpanan di SSPN manalah tau menang mercedes ke 1 juta kaa.. aminnn.

Ayat Mengusik Awek Bank

abgferoz

abgferoz

seperti biasa bila boring melanda memang hobi aku mengusik orang tak kira kat mana berada lagi-lagi kalau orang tu comel mood mengusik tu semakin tinggi.

BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

Situasi 1
Pergi bank nak simpan SSPN

aku : nak simpan RM3 boleh tak.. ?
bank : mana boleh kena RM10
aku : alaa.. boleh laa esok saya tambah RM 7 lagi..
bank : gelak2* tak bolehh.. hehe

dah habis mengusik kat bank singgah sat kat kedai RM 2 nak cari bateri untuk penimbang berat maklumlah dah start joging so mestilah rajin menimbang berat hehehe..

Situasi 2
Pergi kedai RM2 nak beli Bateri

aku : bateri ni ada tak.. ?
kedai : ada.. RM 1.05
aku : kasi duit 5sen..
kedai : lagi RM 1.. ?
aku : alaa ckup la 5sen.. RM 1 hutang..
kedai : hahaha mane bole..

Ofme

Incoming search terms: